Nyheter

2020-09-29 Vi vill påminna om hur viktigt det är att vi minskar risken för smittspridning

Vi bryr oss om dig, dina grannar och våra medarbetare. Vi vet att du vet, tillsammans håller vi ut! Vi ber dig därför att tänka på några olika saker när du ska besöka oss, göra felanmälan och så vidare. Tillsammans gör vi skillnad!

2020-09-18 Tryggt och snyggt på Liljansberget

Bostaden arbetar ständigt med trygghetsskapande åtgärder och en av dessa är att vi försöker belysa mörka och skumma platser så att de känns tryggare. På Liljansberget har vår vackra träbro fått ny belysning, något som blev såväl tryggt som snyggt.

2020-09-10 Bostadens trygghetsarbete fortsätter

Bostaden fortsätter med trygghetsarbetet på våra områden. På Östra Ersboda har våra fastighetsskötare tagit ner träd, buskar och sly för att förändra de områden eller ytor som upplevs mörka, skumma och osäkra. På så sätt ökar vi tryggheten för de boende.

2020-09-03 Tillsammans med våra hyresgäster vill vi bli bättre!

Nu är det dags för Bostadens årliga kundundersökning där våra hyresgäster får möjlighet att berätta vad vi är bra på och vad vi behöver bli bättre på.

2020-08-20 Succé för nya Seniorboende plus på Berghem

I tisdags välkomnade vi hyresgästerna till vårt nya Seniorboende plus på Axtorpsvägen 3, Berghem. En fantastisk dag med många härliga möten mellan nya grannar där kontakter knöts på direkten. Vilken succé för det nya konceptet som just bygger på gemenskap grannar emellan.

2020-07-02 Stort intresse för Bostadens nya boendeform

Under maj månad släppte Bostaden 33 lägenheter för uthyrning i den helt nya boendeformen Seniorboende plus på Axtorpsvägen, Berghem. Och intresset har varit jättestort.

2020-07-01 Sommarnumret av Hej

Vi ger bästa tipset på hur du kan öva andning, visar en enkel och användbar yogaövning, snackar med en psykolog om hur man får en harmonisk hemmiljö och ger de bästa tipsen för sommarens utflykter. Dessutom, ett helt uppslag med pyssel och kryss för en regnig dag. Ha en fin sommar!

2020-06-12 Så får du svalare i lägenheten

Sommarvärmen är härlig. Men kanske inte lika härlig om det samtidigt blir olidligt varmt inomhus. Vi tipsar om vad du kan göra för att få värmen att stanna där den är som skönast - utomhus!

2020-06-11 Nu blommar fasaden på Kulturhuset Klossen

Hanna Karlzon är för många Umeåbor ett välkänt namn - allra helst bland de som gärna färglägger vackra illustrationer. Hanna är nämligen illustratören från Umeå vars målarböcker för vuxna tagit hela världen med storm. Nu finns ett av hennes klassiska blomstermotiv på fasaden till Kulturhuset Klossen i form av en vepa.

2020-06-09 Nytt utseende på våra fordon - för att öka tryggheten!

Nu byter Bostadens fordon utseende. Syftet med att göra dem unika, och tydligt visa var de kommer ifrån, är att skapa synlighet som i sin tur bidrar till trygghet i våra bostadsområden.