NyhetsarkivHär hittar du alla nyheter som har publicerats på vår webb. På nyhetsarkivets startsida ligger den nuvarande månadens nyheter. Om du vill se alla nyheter för ett visst år eller för en viss månad, klickar du bara på länkarna till höger på sidan. Du kan sedan i kategoriväljaren nedan, välja vilken sorts nyheter du vill se.

2020 Februari

Aktuella nybyggnationer

Tävla om biljetter till Littfest

Tack vare ett sponsringssamarbete kan vi nu erbjuda dig som bor hos oss möjligheten att gå på den superpopulära – och slutsålda – litteraturfestivalen Littfest.
Läs mer

Gratis skidträff för barn och vuxna

Vid två tillfällen (10 och 12 februari) ger vi dig som bor hos oss chansen att vara med på en skidkväll på Nydala. Träffen vänder sig till vuxna och barn som vill prova på att åka skidor med kunniga instruktörer från IFK Umeå. Den 12 februari finns dessutom Fritidsbanken på plats med låneutrustning till de som inte har egen utrustning (begränsat antal).
Läs mer

Allmän

Nu kan du hyra en fjärrkontroll till ditt garage

Visst vore det skönt att slippa kliva in och ut ur bilen varje gång du ska öppna och stänga garageporten? Nu kan drömmen bli verklighet. Vi erbjuder nämligen möjlighet att hyra en fjärrkontroll så att du enkelt och smidigt kan öppna och stänga din garageport inifrån bilen.
Läs mer

Vill du bo billigt, nära universitetet och behålla din kötid?

Låter det som en omöjlig ekvation? Just nu finns det många lediga enkelrum i våra studentkorridorer. Prisvärt boende, nära till universitetet och det bästa av allt – du får behålla din kötid när du flyttar in i ditt första rum.
Läs mer

Vi bjuder på Björklövenbiljetter

På lördag den 15 februari spelar Björklöven mot Tingsryd klockan 18.00. Vi bjuder våra hyresgäster på totalt 300 biljetter.
Läs mer

Vi byter verksamhetssystem – så påverkas du

Vi jobbar för fullt för att byta verksamhetssystem senare i vår och det här innebär att det kommer att uppstå vissa störningar, både för dig som bor hos oss och du som söker boende. Det första som påverkas är vår webbutik, Hemmafint.
Läs mer