NyhetsarkivHär hittar du alla nyheter som har publicerats på vår webb. På nyhetsarkivets startsida ligger den nuvarande månadens nyheter. Om du vill se alla nyheter för ett visst år eller för en viss månad, klickar du bara på länkarna till höger på sidan. Du kan sedan i kategoriväljaren nedan, välja vilken sorts nyheter du vill se.

2019 April

Allmän

Glad påsk!

Under påsken är vi på Bostaden lediga och laddar batterierna med härlig vårvintersol. Våra öppettider ser därför lite annorlunda ut.
Läs mer

Nu startar stor renovering på Pedagoggränd

Inom kort påbörjar vi en stor renovering på Pedagoggränd 3 och 11 som beräknas pågå i cirka tre år. Så påverkas du som bor i närheten av byggnationerna.
Läs mer

Ladda för Hockeyskoj

Kom och ha skoj på isen tillsammans med Björklöven, måndag 15 april klockan 17.00 på A3 Arena - helt gratis. Alla oavsett ålder är välkomna, men främst passar Hockeyskoj för barn och ungdomar mellan 3 och 13 år. Ta med egna skridskor och hjälm.
Läs mer

Pressmeddelande

Bostaden i samarbete med SpaceXBostaden i samarbete med SpaceX

I ett unikt projekt som har pågått under flera år har nu en överenskommelse skrivits på mellan Bostaden och SpaceX. Bostaden blir det allmännyttiga bolag som bygger nya hyresrätter på planeten Mars.
Läs mer