NyhetsarkivHär hittar du alla nyheter som har publicerats på vår webb. På nyhetsarkivets startsida ligger den nuvarande månadens nyheter. Om du vill se alla nyheter för ett visst år eller för en viss månad, klickar du bara på länkarna till höger på sidan. Du kan sedan i kategoriväljaren nedan, välja vilken sorts nyheter du vill se.

2019 Juli

Allmän

Vill du flytta in i framtidens studentrum?

Nu ger vi dig som är på jakt efter ett studentrum möjlighet att flytta in i Kreativa studion, Västerbottensgården eller Aktiva citylyan – tre olika enkelrum inredda enligt koncept som tagits fram i samarbete med Ikea och en grupp engagerade studenter.
Läs mer

Glad sommar önskar Bostaden

Nu är sommaren här och vi på Bostaden vill önska alla våra hyresgäster och bostadssökande en vilsam och härlig sådan. Vi håller öppet som vanligt hela sommaren.
Läs mer

Sommartips för dig som bor hos oss

Under sommaren händer massor med kul i Umeå. Här är några av sommarens bästa tips och erbjudanden för dig som bor hos oss.
Läs mer

Rörelserika skolvägar ska peppa unga att röra sig

Bostaden och Change the game har under våren jobbat tillsammans i ett hållbarhetsprojekt som handlar om att göra det roligt och motiverande för Umeås unga att ta sig till skolan på egen hand. Grunden i projektet är att jobba med det som kallas rörelserikedom och till kreativ hjälp har man haft elever i årskurs 2 och 4 på skolan Ersdungen på Ersboda.
Läs mer

Pressmeddelande

Bostaden stöttar projekt mot ofrivillig ensamhet Bostaden stöttar projekt mot ofrivillig ensamhet

Bostaden har inlett ett samarbete med Umeå BSKT i projektet ”Vara med – ingen ska behöva vara ensam”. Målsättningen med projektet är att minska den ofrivilliga ensamheten genom att bland annat utbilda elitspelare till volontärer via Frivilligcentralen.
Läs mer