NyhetsarkivHär hittar du alla nyheter som har publicerats på vår webb. På nyhetsarkivets startsida ligger den nuvarande månadens nyheter. Om du vill se alla nyheter för ett visst år eller för en viss månad, klickar du bara på länkarna till höger på sidan. Du kan sedan i kategoriväljaren nedan, välja vilken sorts nyheter du vill se.

2019 Juni

Allmän

Missa inte Den stora cykelfesten imorgon

På Nationaldagen anordnas en mäktig cykelfest i centrala Umeå för alla som älskar cykeln och cykling i alla dess former. Dagen börjar med en cykelparad med sambaorkester från Kulturhuset Klossen, Ålidhem klockan 11.00 och fortsätter mot Vänortsparken där festen tar vid med artistuppträdanden, matservering, barnaktiviteter och mycket mer.
Läs mer

Pressmeddelande

Bostaden vill skapa större engagemang för hållbarhetsfrågor Bostaden vill skapa större engagemang för hållbarhetsfrågor

Bostaden satsar på ökad kommunikation kring sitt hållbarhetsarbete. Syftet är att få fler att engagera sig i frågor som rör ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. – Målet är att skapa trygghet åt våra hyresgäster och samhället i stort. Som allmännyttigt bostadsbolag har vi en skyldighet att arbeta med hållbarhet, men också en möjlighet att göra stor skillnad, säger Anders Hugosson, marknadschef på Bostaden.
Läs mer