NyhetsarkivHär hittar du alla nyheter som har publicerats på vår webb. På nyhetsarkivets startsida ligger den nuvarande månadens nyheter. Om du vill se alla nyheter för ett visst år eller för en viss månad, klickar du bara på länkarna till höger på sidan. Du kan sedan i kategoriväljaren nedan, välja vilken sorts nyheter du vill se.

2018 December

Allmän

Skydda dig mot brand hemma

Nu är det jul och sköna ledigheter som väntar. Var rädd om dig själv och dina grannar och var försiktig med ljusen. Här hittar du tips på hur du skyddar dig mot brand hemma.
Läs mer

Årets sista nummer av Hej

Inom kort landar årets sista nummer av Hej i brevlådorna hos de som bor hos oss. Temat är Trygg jul och vi berättar bland annat om vårt samarbete med Huskurage och ger tips på hur man kan skydda sig mot brand hemma. Trevlig läsning!
Läs mer

Vinnare av åkkort

För ett tag sedan hade vi en tävling bland våra hyresgäster där vinsten var ett åkkort till konstsnöspåret på Nydala. Alla vinnare har nu blivit kontaktade.
Läs mer

Våra kvartersvärdar byter telefonnummer

Den 5 december får alla våra kvartersvärdar och ombyggnadsvärdar 090-nummer istället för mobilnummer. Och från och med den 12 december kan man bara nå dem på de nya telefonnumren.
Läs mer

Pressmeddelande

Första hyresgästerna flyttar in i Bostadens nya hus på ÖbackaFörsta hyresgästerna flyttar in i Bostadens nya hus på Öbacka

Torsdagen den 13 december får de första hyresgästerna nycklarna till sina lägenheter i Bostadens nyproducerade hus på Öbacka.
Läs mer

Bostaden släpper 30 centrala lägenheter på HagaBostaden släpper 30 centrala lägenheter på Haga

Måndagen den 10 december släpper Bostaden första etappen med lägenheter för uthyrning i det nybyggda huset på Tuvgränd på nedre Haga. Då släpps runt 30 lägenheter av totalt 82.
Läs mer

Bostaden en av de bästa i branschenBostaden en av de bästa i branschen

Bostaden hör till de absolut bästa i branschen – det visar en kundundersökning som genomförts under hösten. Nöjd Kund Index, NKI, ökade till 75 procent efter att ha legat på 73 under några år. Undersökningen har gjorts av AktivBo, som menar att resultatet är imponerande.
Läs mer