NyhetsarkivHär hittar du alla nyheter som har publicerats på vår webb. På nyhetsarkivets startsida ligger den nuvarande månadens nyheter. Om du vill se alla nyheter för ett visst år eller för en viss månad, klickar du bara på länkarna till höger på sidan. Du kan sedan i kategoriväljaren nedan, välja vilken sorts nyheter du vill se.

2019 Oktober

Allmän

Vi bjuder på hockey

Söndag den 27 oktober bjuder vi in till en heldag i hockeyns tecken. Klockan 13.30 möter Björklövens damer Skellefteå AIK och klockan 17.30 möter Björklövens herrar Karlskrona. Vi bjuder på totalt 300 biljetter som gäller båda matcherna. Biljetterna släpps den 24 oktober.
Läs mer

Nu har vi en ny tapetkollektion

Från den 30 september har vi en ny spännande tapetkollektion. Kollektionen går i en modern skandinavisk stil men innehåller även blomsterslingor, kaxiga tegeltapeter, ornament och stilsäker retro. Beställ enkelt i vår webbutik, Hemmafint.
Läs mer

Pressmeddelande

Bostaden inför åldersgräns för bostadskön Bostaden inför åldersgräns för bostadskön

I likhet med ett flertal övriga allmännyttiga bostadsbolag i Sverige inför Bostaden nu åldersgräns för bostadskön. Från och med idag kan man inte ställa sig i bostadskön förrän året man fyller 16.
Läs mer