Nyheter

Lista med nyheter
2021-04-01 Bostaden önskar Glad påsk

Bostaden önskar er alla en riktigt fin och Glad påsk. Skärtorsdag den 1 april stänger Bostaden klockan 12 och håller därefter stängt under påsken. På tisdag den 6 april är vi tillbaka igen.

2021-03-25 Sveriges Allmännyttas klimatinitiativ nära fossilfrihet

En viktig del i Bostadens hållbarhetsarbete är att minska klimatpåverkan och som en del av den satsningen är Bostaden medlem i Allmännyttans klimatinitiativ. Tillsammans med drygt 80 andra allmännyttor runt om i landet uppnår företagen över 95 procents fossilfrihet och för Bostaden är siffran hela 98,2 %.

2021-03-11 Bostadens nya hyror för 2021 är inte klara

Bostaden och Hyresgästföreningen har inte genom lokala förhandlingar lyckats komma överens om hyrorna för 2021. Ärendet går nu vidare till Hyresmarknadskommittén, HMK, parternas gemensamma tvistelösningsorgan.

2021-03-04 Nytt datum för utbetalning av underhållsrabatten

Underhållsrabatten betalas ut en gång per år någon gång under perioden februari-april, men i år beräknas den betalas ut under maj månad. Förseningen beror på bytet av vårt fastighetssystem.

2021-03-03 Hyresavin finns på din personliga sida

Visst vet du om att du kan hitta din hyresavi på din personliga sida? Du hittar alla uppgifter om din hyra genom att logga in på din personliga sida och sedan klicka på rubriken Min hyra.

2021-02-09 Bevakningstjänst senior upphör

Inom kort kommer Bostadens bevakningstjänst för seniorer att upphöra. Bevakningstjänsten har inte fungerat som det var tänkt och Bostaden vill att de seniorer som vill och behöver flytta får möjlighet att göra det. Vill du fortsättningsvis ha tips på lediga seniorlägenheter, loggar du in på Mina sidor på bostaden.umea.se och anmäler dig som prenumerant på "Tips på ledigt".

2021-01-26 Snön skapar stora problem

Vi har fått väldigt mycket snö på kort tid som ställer till det rejält. Vi jobbar på allt vad vi kan och med resurser som är tillgängliga men det kommer att ta tid. Vår personal arbetar på och vi har tagit hjälp av såväl entreprenörer som idrottsföreningar.

2021-01-22 Årets underhållsrabatt

Underhållsrabatten betalas ut en gång per år någon gång under perioden februari-april och den registreras på hyresavin för den som bor hos Bostaden. I år planeras utbetalningen ske under mars eller april.

2021-01-21 Bostaden topp tre i landet när det kommer till service!

Den 11 februari är det åter dags för fastighetsbranschens prestigefyllda pris, ”Kundkristallen”. Bostaden i Umeå är återigen nominerad i en av de tyngsta kategorierna, högsta serviceindex, där man tävlar mot två andra bostadsbolag om att ha Sveriges absolut mest nöjda hyresgäster när det kommer till service.

2021-01-21 Snön ställer till med problem, om vi hjälps åt så blir det oftast bättre!

På Bostaden jobbar vi hårt för att göra det bästa av en svår vädersituation. Vi kommer göra vårt yttersta för att underlätta framförallt för våra hyresgäster. Vi hoppas att vi alla kan hjälpas åt, då blir det oftast bättre!