Nyheter

2021-01-15 Bostadens stora samhällsutvecklingsprojekt på Västteg klart för start

Bostadens nya satsning på Västteg består av såväl seniorboende plus, traditionella lägenheter samt ett vård- och omsorgsboende för kommunens behov. Efter upphandling har nu tilldelning skett till Selbergs Entreprenad.

2021-01-14 Bostadens satsning för korrekta hyresförhållanden ger resultat

Sedan drygt ett år tillbaka har Bostaden satsat mer resurser för att få ned antalet bostäder som hyrs ut på felaktiga grunder. Man har under 2020 genom studentprövningar samt utredning om olovlig andrahandsuthyrning återtagit 259 hyreskontrakt.

2021-01-05 Trettondagsafton stänger Bostaden klockan 12.

Trettondagsafton, tisdag 5 januari, stänger Bostaden klockan 12. Trettondagen, onsdag 6 januari, håller Bostaden stängt. Torsdag 7 januari hälsar vi dig välkommen igen!

2020-12-22 God Jul och Gott Nytt år

Bostaden vill önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År. Ta hand om dig och följ de nationella föreskrifter och råd som gäller.

2020-12-17 Vi vill önska dig en brandsäker-Jul!

Så här i juletid vill vi att du kontrollerar din brandvarnare genom att trycka på testknappen så att den piper. Kontakta din kvartersvärd om den inte fungerar. Ha alltid uppsikt på spisen när den är på och lämna aldrig ljus utan uppsikt. Bostaden önskar dig en riktigt God Jul.

2020-12-11 Vi tar endast emot bokade besök!

Vi behöver alla hjälpas åt att försvåra för coronaviruset att sprida sig. Vi bryr oss om dig, dina grannar, våra medarbetare och våra entreprenörer. Vårt önskemål är att du tar kontakt med oss via telefon, mejl eller gör felanmälan på webben. För både din och vår skull tar vi tills vidare endast emot bokade besök här hos oss. Det gäller såväl vårt kundcenter, vårt inkasso samt våra kvartersvärdskontor. Ring eller mejla till oss för att boka ditt besök.

2020-12-07 Nu ser vi över vår webb och behöver lära känna våra kunder bättre!

Under vecka 50 kommer vi att skicka ut enkäter till ett urval av hyresgäster samt tll ett urval av de som står i vår bostadskö.

2020-12-04 Årets sista nummer av HEJ

I årets sista nummer av HEJ får vi bland annat följa med på trygghetsvandring, lära oss att baka surdegsbröd och vi får tips på hur mindfulness kan hjälpa i en svår situation. Dessutom tipsar Bostadens personal om sina bästa julfilmer - för inget är väl mysigare än att se film tillsammans nu när vi spenderar så mycket tid hemmavid och vi dessutom närmar oss julen.

2020-12-01 Enkätundersökning till alla som står i vår bostadskö

Under tisdag 1/12 skickas en enkätundersökning ut till alla som står i vår bostadskö. Svaren som kommer in använder vi i vårt planeringsarbete.

2020-11-30 Hållbar samhällsutveckling för ett bättre Umeå!

Bostaden verkar för ett bättre Umeå och att skapa hållbara hem för alla är en given del i det arbetet. Nu vill vi återigen visa Umeborna vad vi står för när det gäller Umeås hållbara utveckling.