Nyheter

2020-10-22 Höstens nummer av HEJ

Massor av härlig läsning i höstens nummer av Bostadens kundtidning HEJ. Du kan bland annat läsa om Bostadens samarbete med Läxhjälpen, hur viktigt det är att sopsortera rätt samt tips på hur man kan umgås digitalt.

2020-10-19 Din sopsortering spelar roll

All sopsortering har betydelse för miljön. Med bioenergin som utvinns från en enda brun påse med matavfall kan en normalstor bil köras två kilometer.

2020-10-09 Upphandling för Bostadens satsning på Västteg

Nu är upphandlingen annonserad för Bostadens byggprojekt på Västteg. I projektet planeras och projekteras för flera målgrupper. I planen ligger såväl seniorboende plus, traditionella lägenheter samt ett vård- och omsorgsboende för kommunens räkning.

2020-09-29 Vi vill påminna om hur viktigt det är att vi minskar risken för smittspridning

Vi bryr oss om dig, dina grannar och våra medarbetare. Vi vet att du vet, tillsammans håller vi ut! Vi ber dig därför att tänka på några olika saker när du ska besöka oss, göra felanmälan och så vidare. Tillsammans gör vi skillnad!

2020-09-18 Tryggt och snyggt på Liljansberget

Bostaden arbetar ständigt med trygghetsskapande åtgärder och en av dessa är att vi försöker belysa mörka och skumma platser så att de känns tryggare. På Liljansberget har vår vackra träbro fått ny belysning, något som blev såväl tryggt som snyggt.

2020-09-10 Bostadens trygghetsarbete fortsätter

Bostaden fortsätter med trygghetsarbetet på våra områden. På Östra Ersboda har våra fastighetsskötare tagit ner träd, buskar och sly för att förändra de områden eller ytor som upplevs mörka, skumma och osäkra. På så sätt ökar vi tryggheten för de boende.

2020-09-03 Tillsammans med våra hyresgäster vill vi bli bättre!

Nu är det dags för Bostadens årliga kundundersökning där våra hyresgäster får möjlighet att berätta vad vi är bra på och vad vi behöver bli bättre på.

2020-08-20 Succé för nya Seniorboende plus på Berghem

I tisdags välkomnade vi hyresgästerna till vårt nya Seniorboende plus på Axtorpsvägen 3, Berghem. En fantastisk dag med många härliga möten mellan nya grannar där kontakter knöts på direkten. Vilken succé för det nya konceptet som just bygger på gemenskap grannar emellan.

2020-07-02 Stort intresse för Bostadens nya boendeform

Under maj månad släppte Bostaden 33 lägenheter för uthyrning i den helt nya boendeformen Seniorboende plus på Axtorpsvägen, Berghem. Och intresset har varit jättestort.

2020-07-01 Sommarnumret av Hej

Vi ger bästa tipset på hur du kan öva andning, visar en enkel och användbar yogaövning, snackar med en psykolog om hur man får en harmonisk hemmiljö och ger de bästa tipsen för sommarens utflykter. Dessutom, ett helt uppslag med pyssel och kryss för en regnig dag. Ha en fin sommar!