Nyheter

2020-07-02 Stort intresse för Bostadens nya boendeform

Under maj månad släppte Bostaden 33 lägenheter för uthyrning i den helt nya boendeformen Seniorboende plus på Axtorpsvägen, Berghem. Och intresset har varit jättestort.

2020-07-01 Sommarnumret av Hej

Vi ger bästa tipset på hur du kan öva andning, visar en enkel och användbar yogaövning, snackar med en psykolog om hur man får en harmonisk hemmiljö och ger de bästa tipsen för sommarens utflykter. Dessutom, ett helt uppslag med pyssel och kryss för en regnig dag. Ha en fin sommar!

2020-06-12 Så får du svalare i lägenheten

Sommarvärmen är härlig. Men kanske inte lika härlig om det samtidigt blir olidligt varmt inomhus. Vi tipsar om vad du kan göra för att få värmen att stanna där den är som skönast - utomhus!

2020-06-11 Nu blommar fasaden på Kulturhuset Klossen

Hanna Karlzon är för många Umeåbor ett välkänt namn - allra helst bland de som gärna färglägger vackra illustrationer. Hanna är nämligen illustratören från Umeå vars målarböcker för vuxna tagit hela världen med storm. Nu finns ett av hennes klassiska blomstermotiv på fasaden till Kulturhuset Klossen i form av en vepa.

2020-06-09 Nytt utseende på våra fordon - för att öka tryggheten!

Nu byter Bostadens fordon utseende. Syftet med att göra dem unika, och tydligt visa var de kommer ifrån, är att skapa synlighet som i sin tur bidrar till trygghet i våra bostadsområden.

2020-06-04 Nu kan du felanmäla på vår webb

Om du upptäcker ett fel i din lägenhet kan du nu snabbt och smidigt och när som helst under dygnet göra en felanmälan på vår webb. Logga bara in på Mina sidor. Enkelt och smidigt!

2020-06-03 Vinn plats i fullspäckat sommarläger!

Missa inte chansen att vara med i IFK Umeå badmintons sommarläger för barn och unga mellan 7 och 15 år, måndag 15 juni till torsdag 18 juni. Lägret arrangeras trots corona-oroligheterna eftersom det är jätteviktigt att barn och ungdomar rör på sig och hittar en aktivitet de trivs med och tycker är rolig.

2020-06-03 Bostaden är återigen ett Great Place to Work

Bostaden har med hjälp av undersökningsföretaget Great place to work sedan några år tillbaka genomfört medarbetarundersökning och utvärdering av arbetsplatsens klimat. Nu har årets resultat kommit som visar att Bostaden återigen har blivit Great Place to Work-certifierade, ett kvitto på att de som jobbar på företaget trivs mycket bra.

2020-06-01 Bostaden ändrar i villkoren för uthyrning av studentbostäder

Bostaden fick tidigare synpunkter från Konsumentverket på våra avtalsvillkor för studenter. Efter att ha utrett frågan valde vi att förändra skrivningarna enligt följande.

2020-05-26 Dotterbolag slås samman med vårt moderbolag

I början av juni kommer dotterbolagen AB Lokalen i Umeå, AB Holmsundsbyggnader och AB Servicebostäder att slås samman med moderbolaget AB Bostaden i Umeå. Det innebär att Bostaden övertar alla avtal.