Anpassa textstorlek
A A A
04 februari 2020

Vi byter verksamhetssystem – så påverkas du

Vi jobbar för fullt för att byta verksamhetssystem senare i vår och det här innebär att det kommer att uppstå vissa störningar, både för dig som bor hos oss och du som söker boende. Det första som påverkas är vår webbutik, Hemmafint.

Vi byter system
 

Vi byter verksamhetssystem senare i vår och som en del i förberedelserna stänger vår webbutik Hemmafint den första mars och öppnar senare under våren. Hemmafint måste anpassas till det nya verksamhetssystemet och för att du som bor hos oss ska få den bästa servicen väljer vi att stänga ner Hemmafint under en period så att inte några beställningar ska falla mellan stolarna.

Du kan fortfarande se utbudet av tapeter och så vidare i Hemmafint, men inte göra någon beställning. Är det så att du vill utföra något underhåll i din lägenhet är du välkommen att kontakta din kvartersvärd.

När Hemmafint öppnar igen är vår förhoppning att den, precis som tidigare, kommer fortsätta att underlätta för dig när du vill ha något utfört i din lägenhet.

Löpande information på vår webb

Vi kommer löpande att lägga ut information på vår webb om det kommande bytet av verksamhetssystem och hur du påverkas av det.