Anpassa textstorlek
A A A
05 juli 2019

Sommartips för dig som bor hos oss

Under sommaren händer massor med kul i Umeå. Här är några av sommarens bästa tips och erbjudanden för dig som bor hos oss.

Barn som springer på en gräsmatta
Foto: Mostphotos

Gratis drop in-badminton för alla barn och ungdomar

Tillsammans med IFK Umeå badminton erbjuder vi alla barn och ungdomar gratis drop in-badminton på badmintonstadion. Boll och racket finns att låna gratis. Läs mer om erbjudandet

 

Kulturhuset Klossen – aktiviteter under hela sommarlovet

På Ålidhems kulturhus, Klossen, händer det massor med roliga saker hela sommaren och det finns något för alla – alltifrån kampsport och grillning till bad, rollspel, brädspel och figurspel. Läs mer om allt som händer

 

Se fotboll gratis

Gratis entré till Umeå IK:s hemmamatcher mot uppvisande av Bostadenkortet.

De 20 första som visar upp sitt Bostadenkort går in gratis på Umeå FC:s hemmamatcher.

 

Visfestivalen på Holmön – gå två betala för en

25–28 juli. Mot uppvisande av Bostadenkortet får du köpa två konsertpass till priset av ett. Begränsat antal.

 

Gratis hockeyskoj med Björklöven

Måndag 5 augusti klockan 18.00 på A3 Arena. Alla är välkomna men främst passar Hockeyskoj för barn och ungdomar mellan 3 och 13 år. Ta med egna skridskor och hjälm. Vi bjuder på korv med bröd (finns även kycklingkorv och vegetarisk korv) och man får träffa spelare och ledare från både herr- och damlaget.

 

Sea Jazz på Holmön – vinn biljetter!

Lördag 10 augusti. Vinn biljetter till dig och en vän. Mejla vinn@bostaden.umea.se senast 15 juli. Glöm inte att ange din adress. Först till kvarn gäller!

 

Sandviksdagen

Lördag den 17 augusti klockan 08.30-19.00 på Sandviks idrottsplats i Holmsund. Det blir en fullspäckad dag med fotbollsmatcher för alla åldrar från tidig morgon till sen eftermiddag, även andra aktiviteter och försäljning av fika och hamburgare. De 100 första som visar upp Bostadenkortet bjuds på varmkorv med dryck.

 

Umedalendagen

Lördag 24 augusti klockan 11–14 på Musköten, Umedalens idrottsplats. Loppis, marknad, fotbollsmatcher, tipsrunda, fika och mat, ansiktsmålning, ponnyridning, fiskdamm, tävlingar, prova på alltifrån futsal till friidrott och bordtennis och mycket mer. Bostaden bjuder på popcorn.

 

Ersboda-Bostadendagen

Söndag 25 augusti klockan 10–16 på Ersängsvallen. Fika- och matförsäljning, bumperballs, hoppborg, tipspromenad, ansiktsmålning, fiskdamm, flera matcher spelas under dagen och en massa olika föreningar finns på plats plus mycket mer. Bostaden bjuder på popcorn.