Anpassa textstorlek
A A A
02 mars 2020

Bytet av verksamhetssystem närmar sig

För att enklare kunna utveckla och förbättra våra kundnära tjänster byter vi verksamhetssystem. Bytet närmar sig och det kräver att vi måste stänga några av våra nuvarande system under vissa perioder. Från och med måndag 9 mars och cirka fyra veckor framåt lägger vi inte ut några lediga lägenheter, enkelrum, förråd eller bilplatser på vår webb. Vi förstår att det här kan skapa problem och irritation. Vi gör vårt allra bästa för att systembytet ska bli så smidigt som möjligt och ber om din förståelse.

systembyte 

 

Därför byter vi verksamhetssystem

För att vi enklare vill kunna utveckla och förbättra våra kundnära tjänster. 

Så påverkas du

Ett nytt system innebär många förbättringar men under bytet kommer du att märka av förändringar och att du inte kan agera som du är van. Förutom att fredag den 6 mars är sista dagen som vi publicerar lediga lägenheter, enkelrum, förråd eller bilplatser på vår webb stängs även vår webbutik Hemmafint från 1 mars. Och från 25 mars och cirka två veckor framåt kommer du inte att kunna logga in på din personliga sida.

Inom kort kommer du att på vår webb kunna läsa mer om hur du påverkas av systembytet.

Omfattande byte

Bytet av verksamhetssystem är omfattande och man kan säga att det innebär att vi byter hjärtat i organisationen. Det är med andra ord ett stort ingrepp som påverkar många olika delar av vår organisation.