Vi behöver din hjälp

Hej bästa hyresgäst!

Nu behöver vi din hjälp! Vi vill tillsammans med dig hitta, och därefter sprida, inspiration och glädje i den här smått overkliga situationen som vi befinner oss i. Vi hoppas att du vill dela med dig av alltifrån dina bästa stanna hemma-tips till recept, pyssel, träning, plantering eller kanske bara en bild på hur bra just du är på att faktiskt stanna hemma.

Kanske sitter du inne på tips på hur man håller sams när alla är hemma samtidigt eller kanske du kan dela med dig av vad man kan göra i och runtom i Umeå som är Corona-safe? Vi tror att det finns massor av saker som vi kan dela med varandra!

bostadenstannahemma.se kommer vi att visa upp bidragen och några kanske hamnar i nästkommande nummer av vår kundtidning, Hej!

Hjälp oss utse Bostadens egen stanna hemma-hjälte

Vi vill också i dessa coronatider utse Bostadens egen stanna hemma-hjälte, så nominera den du tycker ska få lite extra uppskattning i dessa tider. Skriv en kort motivering när du nominerar – fint pris utlovas både till dig som nominerar och till stanna hemma-hjälten förstås! Sista dagen för att nominera Bostadens stanna hemma-hjälte är fredag 15 maj.

Så – mejla till oss på kommunikation@bostaden.umea.se Du bestämmer vad du vill dela med oss, litet som stort! Vi hoppas också att du nominerar just din Bostaden stanna hemma-hjälte.

Tillsammans ska vi orka stanna hemma!

Och du – kom ihåg att du också kan tagga dina inlägg på sociala medier med #bostadenstannahemma