Renovering av badrum på Lövstigen 5 A-KDet här projektet är besiktat och avslutat december 2013

 

På Lövstigen 5 A-K kommer 83 lägenheter att renoveras under våren 2013. Vi vet inte exakt startdatum då vi inte har upphandlat entreprenör ännu. Totalt kommer renoveringen av badrummen ta cirka 15-20 arbetsdagar. Anledningen till att vi renoverar är för att undvika vattenskador då många av badrummen är i sådant skick att det finns risk för detta.

Beroende på hur ditt badrum ser ut i dag innebär renoveringen

  • att du får ny golvmatta och ny plastmatta vid duschen/badkaret samt målad väv på övriga väggar
  • att du får ny golvbrunn
  • att vi kommer att ersätta kaklet med väv och plastmatta.

Tillfällig dusch och toalett vid tvättstugan

Det kommer att finnas toalett vid tvättstugorna och dusch vid bastun. Vi sätter upp en bokningslista för duschrummen. Du kommer att kunna använda din toalettstol på kvällar och nätter, men du måste spola genom att hälla en hink med vatten i den. Under dagtid när arbetet pågår, ställer vi ut toalettstolen i hallen och vi hänvisar dig då till tvättstugan.

Störningar under projektet

Under tiden projektet pågår kan du uppleva störningar i form av buller och damm när vi renoverar i ditt hus. Vi kommer även att placera material från badrummet i hallen och på balkongen, vattnet kommer att stängas av och det kommer att förekomma transport av material.

Här kan du läsa frågor och svar om renoveringarna

Har du andra frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta Ann-Christin Dahlberg, kvartersvärd, på 070-324 27 14 eller Inger Tunell, projektledare på Bostaden inger.tunell@bostaden.umea.se eller 070-344 37 03.