Anpassa textstorlek
A A A
10 september 2012

Vinn teaterbiljetter!

I samarbete med Umeå Teaterförening lottar Bostaden ut biljetter till lunchteatern Anita Lindblom x 3, tisdag 18 september och till Idlaflickorna, lördag 22 september. Utlottningen pågår till och med torsdag 13 september och gäller för dig som är hyresgäst.

Idlaflickorna 

Fem av våra hyresgäster vinner två biljetter var till Dramatenföreställningen Idlaflickorna, Kristina Lugns genomsbrottspjäs, lördag 22 september klockan 18.00 på Sagateatern. Läs mer om föreställningen

Anita Lindblom x 3 

Fyra av våra hyresgäster vinner två biljetter var till lunchteatern Anita Lindblom x 3, tisdag 18 september klockan 12.00 på Studion, Folkets Hus. I biljetten ingår lunch. Läs mer om föreställningen

Gör så här om du vill vara med och tävla

Skicka ett mejl till info@bostaden.umea.se och skriv Anita Lindblom eller Idlaflickorna i ämnesraden. Glöm inte att ange ditt namn och personnummer samt din adress så att vi vet var vi ska skicka biljetterna.

Utlottningen pågår till och med torsdag 13 september och vinnarna meddelas via e-post fredag 14 september. Biljetterna skickas med post.

Lycka till!