Anpassa textstorlek
A A A
15 september 2014

Vinn plats i populära vinterakademier

Tack vare samarbeten med Umeå FC och Umeå IK kan vi lotta ut ett antal platser i populära vinterakademier till fotbollsintresserade tjejer och killar som bor hos oss.

Umeå IK FF:s populära vinterakademi för tjejer

Bostaden erbjuder dig som hyresgäst en möjlighet att vinna en av tre platser i Umeå IK FF:s vinterakademi 2014/2015 för tjejer födda 2000-2004. Du som deltar i tävlingen har också möjlighet att vinna en iPad. Fotbollsskolan bedrivs inomhus två gånger i veckan med start i november 2014 och avslutning i mars 2015.

För att ha chans att vinna en plats, svara på nedanstående fråga:

Vad heter Umeå IK FF:s lagkapten?

1. Hanna Folkesson
X. Rita Chikwelu
2. Emma Berglund

Skicka ditt svar till kansli@umeaik.se senast 30 september. Glöm inte att ange namn och ålder på deltagaren samt namn och adress till målsman.

 

Umeå FC:s populära vinterakademi för killar

Umeå FC arrangerar under vintern 2014/2015 extraträning för grabbar födda 2000–2005. Träningarna startar första veckan i november och håller på fram till månadsskiftet mars/april. Under akademin blir det två träningar i veckan med fokus på teknik och spelförståelse enligt klubbens utbildningsplan. Vi lottar ut fem platser bland våra hyresgäster.

För att ha chans att vinna en plats, svara på nedanstående fråga:

Vem har gjort näst flest mål i Umeå FC:s historia

1. Andreas Hermansson
X. Danny Persson
2. Simon Mårtensson

Skicka ditt svar till henrik.b@ufc.se senast 17 september. Glöm inte att ange namn och ålder på deltagaren samt namn och adress till målsman.

Vinnarna kommer att kontaktas via mejl.

Information om Umeå FC:s vinterakademi hittar du på www.ufc.se och www.ufcakademi.se