Anpassa textstorlek
A A A
21 november 2014

Vinn magiskt paket!

Tack vare ett samarbete med Norrlandsoperan har vi fått tag på ett antal middags- och musikpaket som innehåller två biljetter till Musikalisk magi och en tvårättersmiddag för två personer, torsdag den 11 december. Alla som bor hos oss har chans att vinna ett paket.

Musikalisk magi 

Så gör du för att ha chans att vinna

Skicka ditt allra bästa julrim till info@bostaden.umea.se senast måndag 1 december. Glöm inte att ange namn, adress och telefonnummer. Totalt vinner 15 personer ett paket var. Varje paket består av två biljetter till föreställningen och en tvårättersmeny för två personer.

Du måste vara hyresgäst hos oss för att ha chans att vinna. De vinnande julrimmen kommer att publiceras på Bostadens webb.

Om föreställningen

I höstens sista konsert framför Norrlandsoperans Symfoniorkester musik ur sagornas magiska värld, bland andra Askungen och Törnrosa. Dirigent är Rumon Gamba. Föreställningen ges torsdag 11 december klockan 19.00 i konsertsalen på Norrlandsoperan.

Läs mer om föreställningen

Om tvårättersmenyn

Paketet innehåller två rätter, en varmrätt och en dessert. I paketet ingår även Ramlösa eller lättöl och kaffe till efterrätten.

Varmrätten består av halstrad röding från Malgomaj med broccoli, blomkål, blandade brytbönor och musslor samt brynt smör smaksatt med dill och citron. Serveras med potatispuré.

Till dessert serveras en lingonparfait med hallongelé.