Anpassa textstorlek
A A A
29 december 2011

Vinn biljetter till Skuggteaterns föreställning Skuggdetektiverna

Tjugo av våra hyresgäster vinner två biljetter var till föreställningen den 28 eller den 29 januari. Max två biljetter per person och först till kvarn gäller.

Skicka ett mejl till info@bostaden.umea.se och skriv Skuggdetektiverna i ämnesraden eller skicka ett brev till AB Bostaden, Box 244, 901 06 Umeå. Glöm inte att ange vilken av dagarna du helst vill gå.

Skuggdetektiverna

Premiär för Skuggteaterns nya barnföreställning!

Efter succéerna Vad hände sen? och En ovanlig dag ger Skuggteatern en interaktiv och nervkittlande föreställning där barnen skapar sin egen deckarhistoria. Med hjälp av ledtrådar och list tar barnen tillsammans med detektiverna tag i fallet och löser gåtan.

Skuggdetektiverna består av en detektivduo som med sina gemensamma talanger och färdigheter i samarbete med barnen är en ostoppbar kraft till att finna den skyldige. I föreställningen finns de klassiska pusseldeckarelementen med förstoringsglas, villospår, misstänkta, alibin och brottsplatsundersökning....och självklart massvis med spänning!

Tid och plats

Lördag och söndag 28 och 29 januari i Skuggteaterns lokaler i Kulturhuset Klossen på Ålidhems centrum. Publiken anländer klockan 13.00 och förbereder teckningar på de misstänkta och hittar bevis. Klockan 14.00 anländer detektiverna

Målgrupp: 7-10 år
Speltid: Cirka 40 minuter
I rollerna: Emil Nilsson-Mäki & Magnus Nilsson-Mäki
Scenografi: Love Ersare & Martin Jonsson-Gavelin
Kostym: Frida Allberg
Ljus: Jonas Olsson
Ljud: Martin Jonsson-Gavelin
Producent: Frida Allberg & Jenny Forslund
Foto: Thomas Ivarsson

Läs mer om föreställningen