Anpassa textstorlek
A A A
09 september 2011

Vinn biljetter till Gargantua

Skuggteatern, Umeås enda stadsdelsteater som verkar i nyrenoverade lokaler i kulturhuset Klossen på Ålidhem som ägs av Bostaden och hyrs av Studiefrämjandet, har den 23 september premiär för föreställningen Gargantua.

Gargantua är en svart och lekfull pjäs om att inte kunna vara onormal på rätt sätt. Under flera år har Skuggteatern sökt efter ett projekt att dela med dramatikern och Umesonen Gustav Tegby. Lustigt nog föll bitarna på plats under samma år som Skuggteatern flyttade in i nya lokaler på Ålidhem och aktivt påbörjade ett arbete för att stärka bilden av denna stadsdel. Gustav Tegby är nämligen själv uppvuxen på Ålidhemsområdet.

Så gör du för att vara med och tävla

Skicka ett mejl till info@bostaden.umea.se och skriv Gargantua i ämnesraden. Meddela vilken av dessa föreställningar du vill vinna biljetter till: 23/9 kl 19.00, 25/9 kl 19.00, 30/9 kl 19.00, 2/10 kl 19.00 eller 3/10 kl 19.00. Glöm inte att ange ditt namn och telefonnummer så att vi kan meddela dig om du vunnit. 25 personer vinner två biljetter var till höstens föreställningar av Gargantua.

Utlottningen pågår till 21 september och vinnarna meddelas den 22 september. Biljetterna hämtas hos Skuggteatern.

 

Pressbild av föreställningen Gargantua