Anpassa textstorlek
A A A
09 oktober 2012

Vill du vinna biljetter?

Vad passar väl bättre än att gå på teater eller musik i höstrusket? Vi lottar ut biljetter till flera olika föreställningar till dig som hyresgäst.

För att tävla, skicka ett mejl till info@bostaden.umea.se och motivera med max 150 tecken varför du ska vinna. Glöm inte att skriva namnet på den föreställning du vill vinna i ämnesraden. Eller skicka ett brev till AB Bostaden, Box 244, 901 06 Umeå. Senast måndag 15 oktober vill vi ha ditt svar. Biljetterna skickas med posten.

Al Pitcher 

Al Pitcher

Tio personer vinner två biljetter var till föreställningen lördag 20 oktober.

Kim Anderzon 

Kim Anderzon

Fyra personer vinner två biljetter var till föreställningen onsdag 31 oktober.

David Batra 

David Batra

Sju personer vinner två biljetter var till föreställningen söndag 18 november.

Brun utan sol 

B.U.S

Fem personer vinner två biljetter var till föreställningen onsdag 12 december.

Läs mer på www.umeateaterforening.se

Tre flugor i soppan

Västerbottensteatern presenterar en kulinarisk kabaré med hobbykockarna Göran Hansson, Greger Ottosson och Mattias Kågström. En musikalisk matodyssé kryddad med tänkvärda reflektioner och galna upptåg. Sju personer vinner två biljetter var till föreställningen söndag 21 oktober kl.18.00 på Sandviks teater.

Anna Axelsson, Malin Jonsson, Henke Baer och Johan Wållberg. Fyra musiker väljer sin favoritmusik!

Malin Jonsson och Anna Axelson är två väletablerade sångerskor som ses såväl på rockscenen som i symfonisammanhang. Tillsammans med den strålande sångaren och gitarristen Henke Baer samt multiinstrumentalisten Johan Wållberg framför de sina
favoritlåtar. En timmes skön musik och sång utlovas. Sex personer vinner två biljetter var till föreställningen söndag 25 november i Q-ben.