Anpassa textstorlek
A A A
14 september 2011

Vinn biljetter!

Tack vare vårt samarbete med Umeå Teaterförening och Holmsund-Obbola kulturförening kan vi lotta ut biljetter till föreställningarna Pink Noise och Holmsund - från då till nu - minnenas afton.

Pink Noise

Pink NoiseA Cappella goes glam!

Spektakulär ljusshow, glammiga divor och allt från Lionel Ritchie till Black Sabbath. Men inte ett instrument så långt ögat når. Om man inte räknar fyra fantastiska röster förstås. Finlandssvenska Fork tar a cappellan till oanade höjder.

Fyra glammiga divor som med humor, spektakulär pyroteknik, ljusshow och videoprojicering förändrar bilden av a capella och tilltalar många.

Sju personer vinner två biljetter var till föreställningen tisdag den 27 september klockan 19.00 på Idunteatern i Folkets hus.

För att vinna, skicka ett mejl till info@bostaden.umea.se senast 22 september och berätta med max 30 ord om ditt bästa teaterminne. Ange "Pink Noise" i ämnesraden.

 


Holmsund - från då till nu – minnenas afton

Berättelser och bilder från Holmsund, från då till nu. 

Skärgårdsprofilen Sven Hanell berättar, Göran Westerlund visar sina unika bilder från gamla Holmsund och Stampa Takten står för musiken. Serering av sallad, bröd och dryck samt kaffe och kaka.

Fem hyresgäster vinner två biljetter var till föreställningen söndag 25 september klockan 18.00 på Sandviksteatern.

För att vinna, skicka ett mejl till info@bostaden.umea.se senast den 22 september. Ange "Holmsund - från då till nu i ämnesraden."

Arrangör: Kulturföreningen i samarbete med Bostaden, Biblioteket och Holmsunds församling