Anpassa textstorlek
A A A
21 augusti 2013

Vill du vinna teaterbiljetter?

Hösten är här och vad passar väl då bättre än att gå på teater? Du som bor hos oss har chansen att vinna biljetter till Misantropen och I en sal på lasarettet. Läs mer om hur du gör för att tävla.

För att vara med och tävla om biljetter, svara på frågan: ”Vad heter Bostadens kundtidning som skickas ut fem gånger per år till alla hyresgäster?” Skicka ditt svar till info@bostaden.umea.se Glöm inte att ange ditt namn och din adress samt vilken föreställning du vill vinna biljetter till. Senast tisdag 10 september vill vi ha ditt svar.

Vinnarna meddelas via e-post.

Misantropen
Foto: Predrag Simicevic

Misantropen

Komedin Misantropen handlar om Alcéste som insisterar på att hela tiden säga sanningen, trots att det leder till stora problem. Tvärtemot sin misantropiska läggning drabbas han av förälskelse i den unga, nyblivna änkan Célimène. Hon ägnar sin tid åt skvaller med den mäktige markisen Orante. När Alcéste kritiserar Orantes självutlämnande och pretentiösa poem drar intrigerna igång. Självrannsakans tid är inne.

Fem hyresgäster vinner två biljetter var till föreställningen fredag 20 september klockan 19.00 på Sagateatern.

 

I en sal på lasarettet 

I en sal på lasarettet

Den här föreställningen handlar om mitt liv. Och delvis min mors. Och om varför smaken av snåttren kan framkalla ett ljud, om Greta Jonsson från Örträsk, om ett lyckat frieri på Burträskvägen och lite annat. Med mig på scenen har jag berättaren och skådespelaren Ellenor Lindgren. /Thomas Andersson berättare och spelman.

Tre hyresgäster vinner två biljetter var till föreställningen lördag 28 september klockan 19.00 på Sagateatern.

Läs mer om föreställningarna på www.umeateaterforening.se