Anpassa textstorlek
A A A
20 februari 2015

Vill du flytta in på Lilljansberget i juni?

Är du på jakt efter en mindre lägenhet nära universitetet? Nu har du chansen. Tisdag 24 februari släpper vi nämligen 23 lägenheter på Lilljansberget.

Strombergs väg
Bild av de befintliga husen i området. De nybyggda husen kommer att se ut ungefär så här.

Tisdag 24 februari släpper vi 22 stycken tvåor och 1 etta. Lägenheterna finns på Petrus Laestadius väg 11, på Lilljansberget, och har inflyttning 1 juni 2015.

Ljust och fräscht

Lägenheterna har övervägande ljusa väggar i målad väv, grå linoleumgolv, klinker och kakel samt väv i badrummen. Köket har träskåp med vita, släta luckor, mörkgrått, matt kakel och antracitgrå laminatbänkskiva.

Mindre lägenheter

Det blir totalt 45 små tvåor och en etta. Alla lägenheterna är mellan 40 och 45 kvm. Husen är sex våningar höga och i princip likadana som de punkthus som redan finns i området.

Fakta om Lilljansberget

Lilljansberget är ett populärt område som ligger nära universitetet. Sedan tidigare har vi cirka 700 st lägenheter i området och nu bygger vi ytterligare två punkthus med totalt 46 lägenheter.

Har du frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta vårt kundcenter på 090-17 77 00 eller kundcenter@bostaden.umea.se. Läs mer på vår nybyggnationswebb.

Mer information

Så söker du lägenhet steg-för-steg