Anpassa textstorlek
A A A
20 mars 2019

Vill du bo billigt, nära universitetet och behålla din kötid?

Låter det som en omöjlig ekvation? Det är det inte. Just nu är det korta köer till våra enkelrum i studentkorridorer. Prisvärt boende, nära till universitetet och det bästa av allt – du får behålla din kötid när du flyttar in i ditt första rum.

Studenter 

Att bo i studentkorridor har många fördelar:

  • Billigt – Hyran för våra enkelrum ligger på cirka 2650 kr och då ingår värme, vatten, hushållsel och kabel-tv. Du betalar ingen hyra under juni och juli. Varje vecka kommer en städfirma och städar korridoren men du har ändå ansvar för att hålla rent och snyggt.
  • Behåll din kötid – När du flyttar till ditt första enkelrum i studentkorridor nollställs inte din kötid, utan du får behålla den.
  • Nära universitetet – Våra studentkorridorer finns på Ålidhem, Berghem, Nydalahöjd och Tunnelbacken – med andra ord väldigt nära universitet så att du enkelt och snabbt kan ta dig till och från.
  • Lättare att få boende – Generellt sett är det enklare att få boende i en av våra korridorer och kötiden är ofta kortare än till vanliga lägenheter.
  • Få nya kompisar – När du bor i korridor får du en massa nya kompisar och behöver aldrig känna dig ensam, samtidigt som du också kan stänga dörren till ditt rum och vara ifred om du hellre vill det.

Vem kan hyra ett korridorsrum?

Du som studerar vid Umeå universitet eller SLU i Umeå eller läser vid Yrkeshögskolan i Umeå.

Se alla våra lediga enkelrum

Så funkar det att bo i studentkorridor