Anpassa textstorlek
A A A
12 november 2015

Umeå mötesplats för nationell energikonferens

Bransch- och intresseorganisationen SABO håller sin konferens Årets Energikick den 17–18 november i Umeå. Deltagare är anställda i allmännyttiga bostadsföretag från hela landet som arbetar med energieffektivisering och fastighetsförvaltning. Representanter för media är välkomna att delta på seminarier och föreläsningar.

Bostadsbranschen står inför stora utmaningar, inte minst att öka andelen förnybar energi och minska energianvändningen. Därför bjuder SABO in till Årets Energikick i Umeå. På plats finns personer som arbetar med energieffektivisering och fastighetsförvaltning i allmännyttiga bostadsföretag i hela landet. Journalister är välkomna att delta på seminarier och föreläsningar.

Energikicken arrangeras av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, med Bostaden som värdföretag. Journalister är välkomna att kostnadsfritt delta på seminarier och föreläsningar på dagtid samt på studiebesöken i mån av plats.

Tid och plats:

17–18 november. Umeå Folkets Hus.

Konferensprogram som pdf.

Kontakt:

Gabriella Castegren, energiexpert, SABO: 070-003 90 06
Hanna Olsson, kommunikations- och marknadschef, Bostaden: 070-605 48 47
Charlotta Lundström, pressansvarig SABO: 070-721 20 11

Detta är SABO

300 allmännyttiga kommunala bostadsföretag i Sverige är medlemmar i SABO (Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag). Tillsammans äger och förvaltar medlemmarna cirka 802 000 bostäder. De är viktiga aktörer på den svenska bostads- och arbetsmarknaden, både lokalt och nationellt.