Anpassa textstorlek
A A A
19 september 2011

Tips på arrangemang under Hållbarhetsveckan!

Bygga insektsholkar, byta kläder, gå i naturen med guide. Under See kör vi flera hållbara arrangemang tillsammans med Naturskyddsföreningen.

Naturskyddsföreningen gör ett toppenjobb när det gäller att inspirera till en mer hållbar livsstil. Vi är därför glada över att anordna aktiviteter med dem under See.

Insektsholkbyggande, onsdag 21 september klockan 18.00

Kom och var med på en rolig kväll med Naturskyddsföreningen. Vi bygger bostäder för insekter och fikar. Vi håller till hos Ersboda slöjdförening på Gräddvägen 15 E. Ta buss 5 till hållplats Gräddvägen eller buss 8 till hållplats Snipvägen.

Anmälan och frågor: marina.gortz@gmail.com, 070-807 34 34. Barn yngre än 12 år ska vara i målsmans sällskap.

 

Klädbytardag på Klossen

Klädbytardag, lördag 24 september
klockan 12-14

Har du en massa kläder som du aldrig använder? Kom till Klossen, Ålidhems centrum, på vår populära klädbytardag och få en ny garderob. Ta med bytbara vuxenkläder och accessoarer som du tröttnat på och byt dem till något du hellre vill ha! För varje inlämnat plagg/accessoar får du en bricka som du kvitterar mot ett annat plagg/accessoar vid utlämningsdisken. Vi tar emot kläder redan från klockan 10. Byten sker mellan klockan 12-14.

Överblivna kläder skänks till Röda Korset.

 

 

 

Skogsguidning med Naturskyddsföreningen under 2010 Naturguidning, söndag 25 september
klockan 13-16

Alldeles vid husknuten på Carlshem finns en fin gammelskog. Vi vandrar bland åldrande träd och tittar på lavar och trädsvampar. Samling vid carlshöjdsskolans entré. Ta med oömma kläder, stövlar och lite fika.

Ingen föranmälan. För mer information, kontakta Mats Djupsjöbacka,
070-226 67 16, southface06@gmail.com.


 

 

Se vår annons om arrangemang under hållbarhetsveckan

Varmt välkommen!

 

  Naturskyddsföreningens logotyp

      Bostaden_mini_uth