Anpassa textstorlek
A A A
16 maj 2014

Sommarskoj med Bostaden

Sommaren är i antågande och många planerar semestrar och sommaraktiviteter för fullt. Vi på Bostaden är glada över att kunna lotta ut platser till två av sommarens populära fotbollsskolor bland barn som bor i våra hus.

Tack vare samarbeten med idrottsföreningar kan vi nu erbjuda dig som bor hos oss möjligheten att vara med i spännande och lärorika fotbollsskolor i sommar. Läs nedan hur du gör för att tävla om platserna.

Umeå IK:s talangskola

Svara på frågan nedan och vinn en av 8 platser i Umeå IK:s omtyckta talangskola, 22–26 juni på Dragonens IP. Talangskolan vänder sig till tjejer i åldrarna 9–14 år.
 
Vem vann Umeå IK FF:s skytteliga i damallsvenskan förra säsongen?

1. Emmelie Konradsson
X. Lina Hurtig
2. Jenny Hjohlman.

Skicka ditt svar till kansli@umeaik.se senast den 31 maj. Glöm inte att ange namnet på tjejen som vill vara med i talangskolan samt namn och adress till den som står på lägenhetskontraktet.

Umeå FC:s sommarakademi

Svara på frågan nedan och vinn en av 11 platser i UFC:s populära sommarakademi, 16–19 juni eller 5–8 augusti. Sommarakademin vänder sig till killar födda 00–05.

Vem har spelat flest matcher för Umeå FC?

1. Steve Galloway
X. Jörgen Sundberg
2. Urban Westerberg

Skicka ditt svar till markus@ufc.se senast den 4 juni. Glöm inte att ange namnet på barnet som vill vara med och tävla samt namn och adress till den som står på lägenhetskontraktet.

Lycka till!