Anpassa textstorlek
A A A
11 oktober 2012

Säg vad du tycker om oss – vinn en gratis månadshyra!

Onsdag 17 och torsdag 18 oktober skickar vi via e-post ut en kundundersökning till dig som hyresgäst och till dig som bostadssökande. Du som saknar e-postadress kan istället få den hemskickad med brev om du vill. Undersökningen ger oss information om vad vi behöver bli bättre på och resultatet ligger sedan till grund för hur vi jobbar under året.

Kundundersökning 2012 

Dina synpunkter är värdefulla

Dina synpunkter är värdefulla för oss är och vi är därför tacksamma om du tar dig tid att besvara enkäten, det tar cirka 5–10 minuter. Vi hoppas att du har möjlighet att avsätta den tiden. Kundundersökningen pågår till 31 oktober. Det innebär att du som svarar via e-post har till och med den dagen på dig att besvara den.

Vill du hellre lämna dina synpunkter på papper?

Då kan du ringa Bostadens kundcenter på 090-17 77 00 klockan 09.00–15.00 på vardagar så skickar vi en enkät hem till dig. Men hör av dig senast 22 oktober så att svaren hinner komma in i tid, det vill säga senast 31 oktober. Vi har inte möjlighet att skicka ut några enkäter efter måndag 22 oktober.

Fina priser till dig som deltar

Du som är hyresgäst och besvarar kundundersökningen är med och tävlar om en hyresfri månad och biobiljetter. Och du som är bostadssökande och besvarar undersökningen tävlar om att vinna en hopfällbar cykel och biobiljetter.

Har du frågor om undersökningen?

Välkommen att höra av dig till vår kommunikationschef hanna.olsson@bostaden.umea.se