Anpassa textstorlek
A A A
08 april 2014

Premiär för Öbacka såg

Längtar du efter skön natur, älvsutsikt och närhet till centrum? På onsdag 9 april släpper vi de första lägenheterna för intresseanmälan i vårt nyaste område, Öbacka såg. Totalt byggs fyra hus vid älven och det första huset på Hoppets gränd 24 A–C, är klart för inflyttning i höst.

Öbacka såg interiörbild 

Sammanlagt är det tolv st lägenheter på Hoppets gränd 24 C, i det första trapphuset närmast älven, som läggs ut för intresseanmälan på onsdag 9 april. Planerad inflyttning i höst. Lägenheterna kommer att få ljusa neutrala tapeter, ekparkettgolv och mörkgrå klinker i hallen. I köket blir det mörkgrått blankt kakel och bänkskiva i mörkgrå ton.

Fakta om Öbacka såg

Bostadsområdet på Hoppets gränd kommer att bestå av fyra hus, mellan sex och tio våningar höga. Husen är placerade och utformade så att alla lägenheter har visuell närkontakt med älven från ett eller flera rum. Lägenheterna är mellan 30 och 86 kvm med miljövänliga och naturliga material av god kvalitet. Alla 229 lägenheter kommer att ha balkonger i storleken 6–12 kvm.

Har du frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta vårt kundcenter på 090-17 77 00 eller kundcenter@bostaden.umea.se. Du kan även läsa mer på vår nybyggnationswebb

Mer information

Så söker du lägenhet steg-för-steg