Anpassa textstorlek
A A A
18 april 2012

Populärt bo på nya Geografigränd

Lägenheterna på nya Geografigränd har hyrts ut i en rasande fart. Vill du också bo med solen? Passa då på att anmäla dig för en lägenhet idag och imorgon då de sista lägenheterna läggs ut på vår webb.

Nya Geografigränd - balkonger 

De 23 lägenheterna på Geografigränd 2 E som släpptes för uthyrning i slutet av mars gick snabbt att hyra ut. Genomgående har det varit så för alla lägenheter som Bostaden hittills släppt för uthyrning i det nybyggda området.

- Det har inte varit några problem alls med att hyra ut. De minsta lägenheterna, ettorna och tvåorna är de mest populära, säger Isabelle Skiadas, uthyrare på Bostadens kundcenter och ansvarig för de nybyggda lägenheterna på nya Geografigränd.

Idag och imorgon läggs de sista drygt 40 lägenheterna på Geografigränd 2 C och 2 D ut för bokning på vår webb. Inflyttning är 1 oktober.

Alla lägenheter har balkong eller uteplats

På nya Geografigränd finns en solig känsla – året runt. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På varje våning finns dessutom gemensamma uteplatser och i vinterträdgården, som får sin energi från solceller, är det alltid ljust. Allt är byggt med hållbarhetstanken i fokus.

En del av Hållbara Ålidhem

Nya Geografigränd är en viktig del av Hållbara Ålidhem, ett stort pilotprojekt som innebär sociala, tekniska, miljömässiga och ekonomiska förändringar. Målet är att minska energianvändningen i området, skapa trivsammare och tryggare miljö och omvandla Ålidhem till den hållbara stadsdelen.

Välkommen till solen!

Läs mer om lägenheterna och se film av hur de ser ut invändigt

Anmäl intresse