Anpassa textstorlek
A A A
05 juli 2011

Nu kan du boka dig för en lägenhet på Öbacka, etapp 2

Nu står våra nybyggda lägenheter på Öbacka, etapp 2 klara. Planerad inflyttning i oktober-november i år. Men redan nu kan du boka dig för en lägenhet.

Bostadens nyaste område - Öbacka, etapp 2

Sammanlagt är det ett trettiotal lägenheter fördelade på två hus, som nu läggs ut för bokning. Lägenheterna är ljusa tvåor med öppen planlösning, stort badrum och bra svängrum. Planerad inflyttning i oktober-november i år.

Nyhet - inglasade balkonger

En nyhet är att alla lägenheter i de båda husen, kommer att få inglasade balkonger. Inglasningen sker i mars-maj 2012 och kommer att innebära en hyreshöjning med cirka 250 kr per månad. De inglasade balkongerna kommer att se ut som på Öbacka, etapp 1, det vill säga husen som ligger intill. En bild av hur inglasningen kommer att se ut, läggs ut på webben inom kort.

Fakta om lägenheterna på Öbacka, etapp två

Bostadsområdet på Storgatan 118 och 120 består av två hus, 4-8 våningar höga. Fasaderna är gula och vita och har vinklade balkonger som följer huskroppen. Husen är placerade och utformade så att alla lägenheter har visuell närkontakt med älven från ett eller flera rum. Lägenheterna är på mellan cirka 52–63 kvm med en takhöjd på 2,4 meter. Taken går i en sandfärgad ton och materialvalen är av god kvalitet, miljövänliga och naturliga.

Har du frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta Kundcenter på 090-17 77 00 eller kundcenter@bostaden.umea.se. Du kan även läsa mer på vår nybyggnationswebb.