Anpassa textstorlek
A A A
26 maj 2011

Musik och brännboll hela helgen

Är du kårmedlem? Då kan du se Invasionen på Scharinska, fredag den 27 maj för endast 20 kr. Eller ska du kanske vara med och spela brännboll på lördag? Då kan ditt lag vinna upp till 2000 kr i Bostadens miljöpris.

Den 27-28 maj är det dags för den årliga brännbollshelgen i Umeå, en riktig folkfest. I år stöttar Bostaden Umeå Studentkår och IKSU för att bidra till de populära festligheterna.

Kårmedlemmar går in på Scharinska för endast 20 kr

Umeå Studentkår i samarbete med Bostaden ställer till med stort kalas på Scharinska, fredag den 27 maj. Livemusik av Invasionen och Dj-set Ministeriet klockan 21-02. Du som är kårmedlem betalar endast 20 kronor i entréavgift. Övriga betalar 100 kronor.

Umeå Studentkårpå Scharinska

 

Plocka skräp och vinn upp till 2000 kr i Bostadens miljöpris 

Brännbollscupen i Umeå startade som ett friluftsarrangemang 1974 och den huvudsakliga spelplatsen har blivit Mariehemsängarna. Cupen är framförallt en folkfest där mer än det sportsliga belönas. Och i år kan du som deltar vinna upp till 2000 kr i Bostadens miljöpris.

Priset innebär att de lag som deltar och plockar mest skräp på spelområdet kan vinna pengar. För varje samlad skräppåse får lagen en lott och chansen att vinna ökar ju fler lotter laget samlar. Påsar och lotter får alla tävlande lag via sekretariatet.

1:a pris 2000 kr

2:a pris 1000 kr

3:e pris 500 kr

Brännbollsupen 
Från förra årets brännbollscup