Anpassa textstorlek
A A A
01 april 2014

Många släckte under Earth Hour

Vi höll ett litet öga på elförbrukningen i våra nyproducerade lägenheter under Earth hour i lördags. Nästan hälften av lägenheterna med en Echolog hade minskat sin elförbrukning jämfört med föregående lördag. Härligt att så många av våra hyresgäster verkar ha släckt ned. Lägenheterna som minskade sin förbrukning av hushållsel, minskade med i genomsnitt 46 procent.

Earth Hour 2014 

Inför Earth Hour höll vi lite koll på hur mycket hushållsel som förbrukades under lördag 22 mars mellan 20.30 och 21.30 i de 391 nyproducerade lägenheter där man kan följa sin elförbrukning med lägenhetsdisplayen Echolog. Vi mätte också under Earth Hour nu i lördags och kan konstatera att energiförbrukningen hade minskat i 181 av lägenheterna med i genomsnitt 46 procent.

Tack till alla som släckte!

Detta betyder förstås inte att nästan hälften av alla våra hyresgäster eller att alla som bor i just de lägenheterna släckte ner under Earth Hour – men det ger oss en bra fingervisning om att många av våra hyresgäster var med i lördagens manifestation och släckte för en ljusare framtid. Tack alla ni som släckte ned med oss!

Bilder från inspirationskvällen på Stadshuset under Earth Hour

 

Earth Hour 2014 

Det bjöds på provsmakning av klimatsmart mat och en ekologisk Earth Hour-bakelse från Nisses konditori

Earth Hour 2014 

Queenfish & Other tales avslutade kvällen med stämningsfull musik

Fotograf: Ann-Margrethe Iseklint