Anpassa textstorlek
A A A
17 september 2019

Kundundersökningen

Torsdag den 19 september skickas kundundersökningen ut.

Kundundersökningen för 2019 skickas ut under torsdag den 19 september. Den kommer finnas tillgänglig under hela oktober och avslutas 31 oktober. Vi samarbetar med Aktivbo för att få ett opartiskt resultat.

Vinn hyresfri månad

Alla som deltar är anonyma och är även med i utlottningen av en hyresfri månad, iPad mini eller biobiljetter. Våra tävlingsvillkor hittar du här.

Vilka får undersökningen?

Bostadens kundundersökning skickas ut till dig som är hyresgäst hos oss och som har gjort valet att delta. Du som har registrerat din e-postadress hos oss får kundundersökningen via mejl. Har du inte registrerat någon e-postadress får du den via posten. Om du hellre vill ha undersökningen i pappersform så kan du kontakta Aktivbo på telefon 08-23 39 85 eller info@aktivbo.se.

Har du inte fått någon undersökning men vill ha en?

Om du inte har fått kundundersökningen men vill delta behöver du se över inställningen för medverkan i kundundersökningen på din personliga sida. Du hittar inställningen under Personliga sidan/ Mina uppgifter/ Ändra telefonnummer och kontaktsätt.

För att få årets undersökning måste du kontakta Aktivbo på telefon 08-23 39 85 eller info@aktivbo.se och tala om att du vill ha kundundersökningen. Aktivbo skickar ut Bostadens kundundersökning i omgångar, och du får den vid nästa utskick.

Tack för din hjälp!