Anpassa textstorlek
A A A
16 mars 2011

Information om byggarbetsplats på Geografigränd

Julen 2008 brann flerbostadshuset på Geografigränd 2 och byggnaderna gick inte att rädda. Nu har vi påbörjat arbetet med att bygga nya bostäder på tomten!

Nybyggnationen omfattar 137 lägenheter fördelat på fyra hus. Första inflyttning beräknas till mars 2012 och hela området beräknas vara färdigt i oktober 2012. Då kommer det även att finnas en vinterträdgård och en gemensamhetslokal med bastu och relax som är tillgänglig för Bostadens hyresgäster i området.

För dig som bor i området

De ordinarie arbetstiderna i området är  07.00-16.00 varje vardag.

Observera att en byggarbetsplats är en farlig plats för obehöriga. Gå inte in på området under de tider arbete pågår. Om du vill komma i kontakt med någon på arbetsplatsen, gå direkt till platskontoret.

Se till att ditt/dina barn under inga omständigheter leker eller vistas på arbetsplatsen! Det gäller särskilt på kvällar och helger, då arbetsplatsen är stängd och obemannad.

Vi hoppas att du har överseende med de eventuella olägenheter som byggnationen medför i form av buller och ökad tung trafik på Assistentvägen och Geografigränd. Det blir bra i slutändan, vi lovar!

Frågor eller funderingar?

Har du funderingar eller synpunkter är du välkommen att kontakta Bostadens projektledare Folke Parkle på mejl folke.parkle@bostaden.umea.se eller telefon 090-17 75 00.