Anpassa textstorlek
A A A
05 december 2011

Gå två betala för en – Timbuktu & Damn

Tack vare ett samarbete med Kulturföreningen Humlan får du med ett Bostadenkort köpa exklusiva "2 för 1-biljetter" till Timbuktu & Damn på Idun lördag 10 december.

Timbuktu 

TIMBUKTU & DAMN!

Support: Felix Zenger

Efter sommarens segertåg på landets festivaler är det dags för Timbuktu & Damn att ge sig ut på en omfattande konserthusturné.

Att Jason ”Timbuktu” Diakité är landets största hiphopartist är sedan länge ett etablerat faktum. Men aldrig har han varit så folkkär som under hösten 2011.

Albumet Sagolandet var en triumf både konstnärligt och publikt. På samma gång som han vågade skriva mer personligt än någonsin lyckades Timbuktu också prestera massiva hitlåtar, som succésingeln Resten av ditt liv. Låten skrevs tillsammans med Oskar Linnros och tonsatte mer än någon annan melodi sommaren som gick.

I höst medverkar Timbuktu i TV4:s omåttligt populära program Så Mycket Bättre tillsammans med Lena Philipsson, Tomas Ledin, Eva Dahlgren, Mikael Wiehe, Laleh och E-Type. Naturligtvis väntar också en höstturné i Norden med Sveriges bästa liveband, hans trogna kompgrupp Damn! Den här gången är siktet högt ställt på stora konserthus land och rike runt.


Detta gäller:

  • Max ett köp per Bostadenkort.
  • Vid entré ska du eller den andra personen i ditt sällskap kunna visa upp ett Bostadenkort.
  • Vid köp får du 2 stycken biljetter skickade till dig.

 

Köp biljetterna via Tickster