Anpassa textstorlek
A A A
09 mars 2018

Gå gratis på Littfest

Tack vare ett sponsringssamarbete kan vi nu erbjuda dig som bor hos oss möjligheten att gå på den superpopulära litteraturfestivalen Littfest.

 

Littfest 

Foto: Henke Olofsson

Tävlingen avslutad!

Vinnare av fredagsbiljetter: Erika Ljungberg, Ulla Carlsson, Angelica Lundström, Kerstin Anderberg, Annie Sebbfolk, Maria Wennberg, Lilian Ställ, Stig Viklund, Mona Lindahl Sefbom och Hampus Oresten.

Vinnare av lördagsbiljetter: Carina Rydén, Kerstin Johansson, Carina Sturesson, Aurora Chevlin, Marianne Onevik, Susanne Midebjörk, Mona Lindberg, Karolina Nyström, Rasmus Norrbygård och Jonas Fransson.

Vinnarna är kontaktade via mejl. Stort grattis!

 

Vinn biljetter till fredag eller lördag

Du som bor hos oss har chans att vinna två biljetter till antingen fredag eller till lördag. För att vara med och tävla, skicka ett mejl till vinn@bostaden.umea.se senast tisdag 13 mars. Skriv Littfest i ämnesraden och glöm inte att uppge ditt namn, telefonnummer och adress samt vilken dag du helst vill gå. Först till kvarn!

Du som är student och vill gå på Littfest – se hit!

Vi har även ett ett antal biljetter till dig som studerar och bor hos oss. Observera att biljetterna endast är giltiga mot uppvisande av Bostadenkort och giltigt studentkort i entrén! För att ha chans att vinna biljetter måste du fylla i formuläret via den här länken. Först till kvarn gäller.