Anpassa textstorlek
A A A
19 maj 2012

Se det som händer på Bostaden-scenen live på webben

Vi upprepar förra årets satsning och väljer att även i år sända delar av det som händer på Bostaden-scenen i Folkets Hus live här på vår webb. Och du som vill kan även se de olika programpunkterna i efterhand eftersom allt ligger kvar på vår webb.

Precis som i fjol sponsrar vi Idunscenen som under Kulturnatta går under namnet Bostaden-scenen. Och även i år väljer vi att filma delar av programmet och visa live på vår webb. Tack vare den teknik som finns idag har vi möjlighet att göra Kulturnatta tillgänglig även för de som inte kan ta sig till scenen.

Med start klockan 18.00, lördag 19 maj, kommer vi att filma det som händer på Bostaden-scenen och sända det live här på vår webbplats. Inom kort presenterar vi de olika programpunkter som kommer att filmas och visas live på webben.

Se sändningarna i efterhand

Missade du någon av föreställningarna på Bostaden-scenen under Kulturnatta? Eller var du själv med i något av arrangemangen och vill kika på hur det såg ut? Vi kommer att lägga ut allt som filmades på vår webb i efterhand så att du kan gå in och kika.

De programpunkter som kommer att filmas och sändas live på webben:


18.00-19.00 Standup

Standup comedy med Regular Ordinary Swedish Meal time samt några av norrlands hetaste komiker.

19.10-19.30 A Necessary End
Föreställning med dans och ljus. Morganas Döttrar och Cemi Istari bjuder på en dramatisk föreställning med ljuskonst och Kickass Fusion Bellydance.

19.45-20.10 Ume Batucada
Sambamusik och dans med karnevalsstämning.

20.30-21.30 KFUM sång och dans - creating change
Föreställning med ungdomar som sjunger och dansar.

21.40-22.20 Hopp från de tusen kullarnas land
Tre flygande akrobater från östra Rwanda i en föreställning tillsammans med två clowner utbildade på Stockholms Dramatiska Högskola.