Anpassa textstorlek
A A A
29 augusti 2013

Enklare få tips om lediga lägenheter

Vi lanserar en förbättring som underlättar för dig som letar nytt boende. Du som söker bostad och som via e-post vill få tips på lediga bostäder på en viss gata kan nu få det. Och du som använder vår bevakningstjänst för trogna kunder, kan bevaka lediga bostäder ned på gatunivå.

Tidigare har det bara varit möjligt att bevaka och få tips på lediga bostäder på områdesnivå, men nu har vi lanserat en förbättring som gör att du även kan välja specifik gata. Denna förbättring har länge varit efterfrågad av våra hyresgäster och bostadssökande. Vi hoppas att den ska hjälpa dig att hitta ett bra boende. Logga in på din personliga sida och beställ tjänsten "Tips på ledigt".

Samma förbättring gäller för dig som använder vår bevakningstjänst "Trogen kund". Du kan nu, om du söker lägenhet enbart på en viss gata, specificera dina önskemål till gatunivå istället för som tidigare enbart område. Läs mer om hur bevakningstjänsten fungerar, vilka villkor som gäller och hur du gör för att skapa din bevakningstjänst.

Frågor eller funderingar?

Du är varmt välkommen att höra av dig till Kundcenter på telefon 090-17 77 00 vardagar mellan 9.00 och 15.00 (lunchstängt 12-13) eller kundcenter@bostaden.umea.se