Anpassa textstorlek
A A A
28 november 2013

Brandvarnardagen 1 december

I år infaller första advent och Brandvarnardagen på samma dag, söndag 1 december. Vi vill uppmana alla våra hyresgäster att ta tillfället i akt och testa sin brandvarnare inför jul och nyår.

Så här års tänder vi levande ljus för att sprida glädje och värme. I vintermörkret behöver vi ljusen. De hjälper oss att skapa den stämning och atmosfär vi förknippar med julens högtider. Men det finns tyvärr en baksida. Det är under den här tiden på året som flest hem förstörs, människor skadas och, i värsta fall, förolyckas i bränder.

Testa att din brandvarnare fungerar

Det är jätteviktigt att ha en fungerande brandvarnare så att man får en tidig varning om det börjar brinna. Alla våra lägenheter är utrustade med brandvarnare och vi vill nu uppmana dig som hyresgäst att testa att brandvarnaren fungerar. Läs mer om hur du gör det. Har du frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att höra av dig till din kvartersvärd.

Läs mer om brandsäkerhet

Tips från "Arga snickaren"

Anders Öfvergård tar oss med på en rundtur i hemmet och visar vad du kan göra för att minska risken för brand i ditt hem och hur du kontrollerar att din brandvarnare fungerar.