Anpassa textstorlek
A A A
05 mars 2020

Bostaden tar starkt avstånd från vilseledande informationsspridning på Ersboda

På Ersboda har det de senaste dagarna spridits vilseledande information i ett av Bostadens trapphus. En information som Bostaden inte är avsändare till – och som vi tar starkt avstånd ifrån. Nu sprids samma oriktiga information även på andra ställen på Ersboda och Bostaden har valt att polisanmäla dessa händelser.

Bostaden beklagar det som sker just nu och förstår att det skapar oro. Vi vill att alla som bor hos oss ska känna sig trygga och välkomna och har därför gått ut med information vid två tillfällen.

Vår personal tar kontinuerligt ner den vilseledande informationen som sätts upp i trapphuset och vi har även polisanmält händelserna. Vi är väldigt tacksamma för den hjälp vi kan få av både våra hyresgäster och andra så att vi kan hjälpas åt att ta ned ytterligare informationsblad som eventuellt sätts upp.

- För oss är alla människors lika värde helt grundläggande och det är en viktig del av vår värdegrund. Vi kommer aldrig acceptera att människor utsätts för den här typen av agerande, säger Bostadens vd, Jerker Eriksson.

Mer information:

Anna Wiberg
Kommunikatör
070-274 62 74