Anpassa textstorlek
A A A
27 maj 2011

Vill du bo i Bostadens nyast byggda hus med Umeälven som granne?

Nu färdigställer Bostaden nästa etapp av nya Öbacka, på Storgatan (kvarteret Hunden). Det är två hus, ett fyravånings- och ett åttavåningshus, med sammanlagt 45 lägenheter i storlekarna 52,1-62,7 kvm. Inflyttning i det mindre huset är beräknat till 1 oktober och i det större huset till 15 oktober.

Läggs ut för bokning från senast mitten av juli

Alla har lika stor chans att få leva med Umeälvens fyra årstider utanför köksfönstret. Se bara till att skapa din personliga sida på vår webb. Sedan kan du intresseanmäla dig för en lägenhet nära jobb, kommunikationer, nöjen och natur.

Lägenheterna läggs ut på vår webb för intresseanmälan från och med senast mitten av juli. Men innan de läggs ut kan du som är trogen kund ställa dig i bevakningskö för nya Öbacka. Det gör du enklast via din personliga sida.

Digital visning av lägenhet på nya Öbacka

Nu kan du se hur lägenheterna ser ut inuti och hur husen ser ut. Kika in på vår nybyggnationswebb och läs mer om kvarteret Hunden på nya Öbacka.

Kontakta oss för mer information

Har du frågor om nya Öbacka eller vill ha personlig hjälp är du välkommen att kontakta Kundcenter via e-post kundcenter@bostaden.umea.se eller telefon 090-17 77 00.

Hunden_overview_734x373.jpg
Översiktsbild av nya Öbacka, etapp två. Bakom de två husen skymtar Norrlands universitetssjukhus