Anpassa textstorlek
A A A
20 november 2014

Billigare biljetter till AGERA! med Bostadenkortet

I samarbete med Humlan erbjuder vi dig som hyresgäst att köpa biljetter till den helt nya antimobbningsfestivalen AGERA!, till halva priset. Den helt drogfria festivalen äger rum på Folkets Hus den 6 december.

Festivalen AGERA! 

AGERA! är en helt ny festival som finns till för att motverka mobbning. Festivalen sprider sitt budskap både i grym livemusik och viktiga föreläsningar. Kom och lyssna till Ida Östensson som är en av medgrundarna till Fatta!, Victor Ganguly från Föreningen Peace & Love och Anna Löfhede från BRIS.

Under kvällen spelar inga mindre än Neyney & Cleo från Femtastic, Avec Luna, Gonza-Ra och popfenomenet Kristian Anttila!

Köp biljetter från och med fredag 21 november

Erbjudandet gäller ett begränsat antal biljetter som finns att köpa via www.tickster.com från och med fredag 21 november. Max två Bostaden-biljetter per hushåll. Biljetten är endast giltig mot uppvisande av Bostaden-kortet vid entrén.

Drogfri festival där överskottet går till BRIS

Lördag 6 december, Studion, Umeå Folkets Hus. Åldersgräns 13 år. Drogfritt. Allt överskott från biljettförsäljningen går till att stödja BRIS verksamhet.