Anpassa textstorlek
A A A
12 september 2013

Berätta vad du tycker om oss – vinn hyresfri månad eller iPad Mini!

Mellan 2 och 4 september skickar vi med hjälp av undersökningsföretaget Zondera ut den årliga kundundersökningen till alla våra hyresgäster. Undersökningen skickas ut via e-post. Du som är över 65 år och inte har e-postadress får den dock hemskickad med brev.

Bostadens miljöhus 

Kundundersökningen är jätteviktig eftersom den ger oss information om vad vi behöver bli bättre på och resultatet från den ligger till grund för hur vi jobbar under året.

Undersökningen skickas ut mellan 2 och 4 september och pågår till och med torsdag 19 september. Det innebär att vi måste ha fått in pappersenkäterna och de digitala enkäterna senast det datumet för att dina svar ska komma med.

Dina synpunkter är värdefulla

Dina synpunkter är värdefulla för oss är och vi är därför tacksamma om du tar dig tid att besvara enkäten, det tar cirka 5–10 minuter. Vi hoppas att du har möjlighet att avsätta den tiden. Undersökningen är helt anonym.

Fina priser till dig som deltar

Du som besvarar kundundersökningen är med och tävlar om en hyresfri månad, 3 st iPad Mini och biobiljetter.

Har du inte fått någon kundundersökning?

Om du från och med torsdag 5 september inte har fått undersökningen, är du välkommen att ringa Bostadens kundcenter på 090-17 77 00, mellan 09.00 och 15.00 på vardagar (lunchstängt 12–13), så skickar vi enkäten till dig via e-post eller i pappersform. Om du vill ha en pappersenkät måste du höra av dig till oss senast onsdag 11 september. Vi kommer inte att kunna skicka ut några pappersenkäter efter det datumet.

Tänk på att sista svarsdag är torsdag 19 september och att vi måste ha fått in pappersenkäterna och de digitala enkäterna senast det datumet för att dina svar ska komma med.

Har du frågor om undersökningen?

Välkommen att höra av dig till vår kommunikationschef hanna.olsson@bostaden.umea.se