Anpassa textstorlek
A A A
27 februari 2013

Berätta din Ålidhemshistoria!

Skuggteatern kommer under 2014 att sätta upp en föreställning om Ålidhem. Som grund använder de bland annat intervjumaterial och enkätsvar. Du kan delta genom att svara på deras enkät!

Fysikgränd, Ålidhem
Fysikgränd 33 A-M, på Ålidhem

Hem Ljuva Ålidhem är namnet på föreställningen och det är tredje delen i Skuggteaterns triptyk om Umeås historia där Fjäriln vingad syns på Haga var del ett och Allt kommer att bli bra del två. Hem ljuva Ålidhem är ett tvärkonstnärligt projekt med teater, dans och musik.

Skuggteatern samarbetar med dansare från Nomo Daco, Northern Movement Dance Company, och musikerna Anton Teljebäck och Anders Nyberg. Manus skrivs av Elin Ruuth.

Var med och berätta din Ålidhemshistoria!

Föreställningen bygger på ett grundligt förarbete och metodutveckling med stöd av Kulturbryggan. I det ingår arkivmaterial, intervjuer och en enkät. Bidra du också, genom att klicka på länken nedan och/eller mejla din historia om Ålidhem till info@skuggteatern.com

Enkäten är anonym, alla som bor eller har bott på Ålidhem är välkomna att svara på den och den går att svara på fram till mitten av mars.

Länk till enkäten

Läs mer på Skuggteaterns webb