Anpassa textstorlek
A A A
11 maj 2015

Vinn biljetter till världspremiären av Kung Fury

Den Umeåproducerade kortfilmen Kung Fury har inte släppts ännu, men har redan blivit uttagen att tävla vid filmfestivalen i Cannes. David Hasselhoff sjunger ledmotivet till kortfilmen som släpps med en galen världspremiär live i Umeå, Västerbotten, Sverige den 28 maj, klockan 21.30 på Sagateatern.

Du som bor hos Bostaden har nu chansen att uppleva världspremiären av Kung Fury! För att vara med i utlottningen av biljetter till premiärkvällen, svara bara på frågan:

Vad heter bilen med specialegenskaper som David Hasselhoff kör i 80-talstvserien Knight Rider?

1.  C.A.T
X.  K.I.T.T
2.  C.U.T

Mejla ditt svar tillsammans med ditt namn och telefonnummer till vinn@bostaden.umea.se Vi vill ha ditt svar senast onsdag 20 maj. Tre vinnare får två biljetter var till världspremiären och meddelas personligen 21 maj.

Förutom två biljetter till premiärvisningen av Kung Fury på Sagateatern, får du och din vän dessutom gå på det efterföljande premiärminglet på Äpplet.


Kung Fury är det mest framgångsrika projektet hittills i Sverige som finansierats genom crowdfunding. På bara 24h uppnådde David Sandberg målet att samla in 200 000 USD (helt utan marknadsföring) och när kampanjen avslutades i januari 2014 var Kung Fury uppe i hisnande 630 000 USD fördelat på mer än 17 000 backers världen över.
 
Ledmotivet för Kung Fury heter True Survivor är skriven av den svenska hitmakaren Jörgen Elofsson tillsammans med Mitch Murder, och ingen annan än 80-talsikonen David Hasselhoff framför låten. The Hoff är för övrigt själv är ett stort fan till projektet. Se videon som kommit upp i 10 miljoner visningar här!

Kung Fury filmaffisch