Anpassa textstorlek
A A A
06 november 2013

Johnossi ställer in höstturnén

Genom vårt sponsorsammarbete med Kulturföreningen Humlan har du kunnat köpa biljetter till rabatterat pris via Bostadenkortet. Här kommer viktig information från Humlan till dig som redan hunnit köpa biljetter till Johnossis konsert.

Tyvärr måste vi meddela att JOHNOSSI ställer in hela den planerade höstturnén i Sverige. Orsaken är att bandmedlemmen Oskar “Ossi” Bonde drabbats av sjukdom. Turnén skulle ha startat nästa vecka, och den 12:e december skulle de ha stått på Idunscenen i Umeå. Så här säger duon i ett uttalande till fansen:

"Det är med stor sorg som vi idag måste meddela att vi tvingas ställa in samtliga planerade spelningar under resten av året. Anledning till detta är att Ossi är sjuk och ej kapabel till att ge sig ut på vägarna den närmsta tiden. Vi siktar på att vara tillbaka i full kraft under 2014 och återkommer då med eventuella nya speldatum." /John & Ossi
Det är oerhört tråkigt när sånt här händer, och vi förstår att du som köpt biljett till arrangemanget blir besviken. Tyvärr går det inte att förutse och gardera sig mot allt, detta var en sådan gång. Vi är hemskt ledsna för det.

Vi återköper alla biljetter

Givetvis får du biljettpriset tillbaka. Du som köpt biljett via tickster.com kontaktar kundtjänst antingen via telefon 0771-47 70 70, eller via mejl support@tickster.com så hjälper de dig. Ha biljettens referensnummer till hands.

Serviceavgifter återbetalas ej.

Förtur till rabatterade Oskar Linnros-biljetter

Som ett litet plåster på såren erbjuder vi och Bostaden i stället ett antal halva priset-biljetter till Oskar Linnros konsert den 27:e november till Bostadens kunder. Du som redan köpt Bostaden-biljett till Johnossi har givetvis förtur till dessa. Anmäl ditt intresse till info@humlan.org senast den 9:e november så reserverar vi biljett åt dig. Som tidigare gäller max två biljetter per Bostaden-kort. Medtag Bostaden-kortet till konserten.

Den 11:e november släpper vi resterande Bostaden-biljetter till försäljning till Bostadens kunder.

Vänlig hälsning,
Umeå Kulturförening Humlan

Läs tidigare nyhet om att Bostadens biljetter till Johnossis konsert på nyheter/se-johnossi-med-bostadenrabatt