Anpassa textstorlek
A A A

Våra tjänster


Hyresgäst vid sitt köksbord 

19 kanaler i grundutbudet

Bostaden har ett eget, unikt tv-system som ger dig upp till nitton kanaler i vårt grundutbud. Dessutom kan du välja mellan två kanalleverantörer om du vill köpa till fler kanaler. Läs mer om vårt tv-utbud

Sms med viktig information

Nu kan du som hyresgäst anmäla dig för att få viktiga meddelanden från oss via sms. Bland annat kan du få sms som påminner om att du ska logga in på din personliga sida för att inte mista din köplats. Vi kan även erbjuda dig som hyresgäst sms med information vid planerade åtgärder som till exempel strömavbrott, renoveringar och ombyggnationer, eller vid oförutsedda händelser som till exempel bränder och vattenskador. På så sätt kan du som kund få viktig information som rör ditt boende var du än befinner dig.

Boskola

Om du är på gång att för första gången flytta till en hyresrätt kan det vara bra att veta hur det fungerar. Därför har vi skapat en guide som tipsar dig om vad du bör tänka på som hyresgäst, vilka rättigheter och skyldigheter du har och vad boendeformen kan erbjuda just dig. Testa vår Boskola.

Tyck till

Vi har en funktion på webbplatsen där du kan lämna synpunkter och åsikter om hur du upplever Bostaden, våra bostadsområden, våra lägenheter och våra webbtjänster. Med hjälp av den hoppas vi på att bli ännu bättre för dig som kund. Klicka bara på den svarta knappen märkt Tyck till på höger sida.

Boendekalkyl

Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av lägenhet som passar dig och din ekonomi. Därför finns på vår webb en kalkyltjänst du som bostadssökande kan använda för att hitta rätt boende. Den är enkel att använda och de uppgifter du matar in sparas inte. Till boendekalkylen.

Kontakt

 

Anders Hugosson
Marknadschef
Ring: 090-17 75 51 eller
070-611 12 01
Mejla: Anders

Mia Han
Kommunikatör
Ring: 090-17 75 33
Mejla: Mia

Anna Maria Lindgren
Kommunikatör
Ring: 090-17 75 24 eller
070-572 73 68
Mejla: Anna Maria

Richard Desiatnik
Kommunikatör
Ring: 090-17 75 88 eller
070-601 73 45
Mejla: Richard

Adress

Besök: Östra Kyrkogatan 2,
Moritzska gården
Post: Box 244, 901 06 Umeå