HolmsundDär du känner dig hemma Holmsund

I Holmsund har vi seniorboende på Anders Ersvägen 12. Det finns ingen tillgång till matsal Vi har även ett seniorboende på Centralgatan 9 - 11. Där finns tillgång till samlingslokal. Matsal finns i närliggande fastighet på Himmelska Fridens Torg.

Havsnära tätort

Holmsund är en tätort som ligger vid havet vid Umeälvens mynning, cirka 17 km från Umeå. Från Holmsund tar det cirka 15 minuter med bil till Umeå universitet och Umeå universitetssjukhus. Om du föredrar kollektivtrafik är det bra bussförbindelser till och från centrala Umeå och bussen passerar universitetsområdet.

Om du vill resa längre bort så finns Norrlands största hamn i Holmsund som tar dig till Vasa i Finland.

God offentlig och kommersiell service

I Holmsund är den offentliga och kommersiella servicen väl utbyggd med tandvård, hälsocentral, familjecentral, apotek, bank, affärer och stora möjligheter till motion. Allt i nära anknytning till Bostadens fastigheter.

I Holmsund hittar du en låg- och mellanstadieskola och en skola som är från 6-års till årskurs 9 samt en högstadieskola. Dessutom är Umeå Golfklubbs 27-håls golfbana vackert belägen i Holmsund.

 

För att se vilken service som finns i området, klicka på Stor karta nedan. Kartan öppnas då upp i ett nytt fönster och du kan se var i området det finns matbutiker, skolor med mera.

Snabbfakta
  • 1:or: 97
  • 2:or: 253
  • 3:or: 172
  • 4:or: 28
  • 5:or: 2
  • Avstånd till city, cirka 17 km
Direktlänkar
Ledigt just nu
Holmsund0
Hyreslägenheter0
Studentlägenheter0
Seniorlägenheter0
Bilplatser0
Förråd0
Kötidsstatistik Pil