Axtorpsvägen 3Det gamla serviceboendet som låg på Axtorpsvägen 3 bygger vi nu om till boende för seniorer. Totalt rör det sig om 34 lägenheter.

I huset skapar vi också samvaroytor med gemensamhetskök och aktivitetsrum. I källarplan finns två tvättstugor och en grovtvättstuga samt en övernattningslägenhet som kan hyras om man får besök. Utanför samvarorummet finns en stor balkong som ansluter mot en ny uteplats.

Hur gör man om man är intresserad av en lägenhet?

Lägenheterna beräknas komma ut för uthyrning i början av februari 2020 och med inflyttning under maj. Läs mer om hur du söker lägenhet

Hur ser tidplanen ut?

Vi började med renoveringen i september 2019 och om inget oförutsett händer ska man kunna flytta in under maj månad 2020, det utvändiga arbetet kommer sedan att vara helt färdigt innan semestern 2020.

Vad är det för arbeten som pågår i dagsläget?

Vi har snart rivit ut allt det gamla byggmaterialet och börjat bygga upp de nya lägenheterna. Vi har också börjat installera de nya ytskikten. I början av vintern kommer vi att börja med markarbetena för den nya uteplatsen.

Så påverkas du som bor i närheten av byggnationerna

Arbetet innebär att det kommer vara stora maskiner i området och ökad trafik till och från byggarbetsplatsen. Det kan även komma att damma en del.

Har du frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta Bostadens projektledare Jörgen Malmbo, på 090-17 75 09, eller jorgen.malmbo@bostaden.umea.se

Min personliga sida

Registrering möjlig från året du fyller 16 år